Hei kullat, eli te, rakkaat lukijat. Nämä eiliset päivät oma huumorilla höystettyjä, koska serkkuni oli yökyläilemässä luonani.

Teimme mokkapaloja, mutta lopuksi huomasimme, kun teimme mokkapaloille päällystä, että meillä ei ole tomusokeria, jota olisimme päälle tarvinneet. Lisää saa lukea täältä.

Tahdon vielä palata eiliseen päivään, kavereihini ja heidän ongelmiinsa.(Kaikki nimet muutettu)
Asia koskee kiusaamista. Kaveriani Nooraa, kiusaa hänen exänsä, ja hän tietty kertoi siitä Opollemme, joka sitten otti asian käsittelyynsä. Asiaa ei vielä kuulemma saatu vietyä loppuun. Pitää odottaa hiihtoloman yli, ja vasta sitten asia saadaan selvitettyä lopulta. Sitä nyt jäimme kaveriemme kanssa odottelemaan hiihtoloman ajaksi.

Tyhmintä tuossa kiusaamisjutussa on se, että kiusaaja ei hyödy siitä yhtään mitään. Luulee saavansa sillä jotain huomiota ja kunnioitusta. Sitä hän ei kuitenkaan saa, kaikki vain haukkuvat häntä. Tyyppi on muuten aika homohtava, ja puhuukin sellaisella äänellä. Inhoan kyseistä henkilöä sydämeni pohjasta. *tahtoo tappaa* Täällä en kuitenkaan kirjoita mitä hän kaveristani puhuu, sillä ne ovat aika pahoja juoruja.

Että tälläistä tänään. kiitos siitä, että jaksoit lukea :)